SpeakUp&BeHeard!

Vocea ta e importantă pentru Chiesi

La Chiesi ne luăm în serios responsabilitatea în ceea ce privește transparența și conformitatea.

Pentru a ne ajuta să descoperim și să soluționăm orice posibilă încălcare a Codului de conduită Chiesi, încălcarea legilor, a reglementărilor sau orice abateri care ar putea să prejudicieze reputația Chiesi sau ar putea cauza daune terților, salutăm și încurajăm raportarea unor astfel de probleme.

Atât angajații Chiesi, cât și non-angajații pot raporta ceea ce îi îngrijorează prin intermediul https://ch-speakupandbeheard.com/;

Dacă sunteți angajat, vă încurajăm să utilizați în primul rând canalele interne de raportare existente (de exemplu, HR și/sau departament juridic și de compliance, în conformitate cu normele și procedurile naționale aplicabile) și să vă informați managerul direct cu privire la îngrijorarea dvs. În cazul în care nu vă simțiți confortabil să spuneți ceea ce vă preocupă folosind canalele interne normale de raportare, puteți utiliza platforma „SpeakUp&BeHeard”

Prin intermediul „SpeakUp&BeHeard” este posibilă raportarea oricărei presupuse încălcări a Codului de conduită Chiesi sau încălcarea legilor și reglementărilor, care afectează – în special, dar nu numai – diversitatea și incluziunea, sănătatea și siguranța, interacțiunile cu profesioniștii din domeniul sănătății și/sau pacienții, resurse umane, mediu inconjurator, mita, protecția datelor cu caracter personal, protecția animalelor și legile antitrust.

Te asigurăm de confidențialitatea datelor! Instrumentele de raportare „SpeakUp&BeHeard” sunt structurate pentru a asigura cel mai înalt nivel de protecție și confidențialitate, în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor (vă rugăm să verificați notificarea de confidențialitate a Chiesi aici).

Vă asigurăm că raportorii vor fi întotdeauna protejați: ne angajăm să îi protejăm pe toți raportorii împotriva oricărei forme de discriminare și/sau represalii în legătură cu orice raport făcut cu bună-credință.

Oricărui raport transmis prin „SpeakUp&BeHeard” i se va da importanța cuvenită și va fi supus unui proces de evaluare adecvat.

Notă: dacă raportul dumneavoastră se referă la evenimente/reacții adverse la medicamente, vă rugăm Click aici

Pin Icon