Home page > Compania > Cercetare și dezvoltare
 

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

Cercetare și dezvoltare

Să fim capabili în a oferi opțiuni inovative de tratament și deci să îmbunătățim viața și sănătatea pacienților noștri, este motorul care ne conduce. Din acest motiv, cercetarea și dezvoltarea (R&D) nu sunt doar importante pentru Chiesi ca și companie cu focus pe tehnologie, este și esențial pentru noi ca producător de medicamente. Calea de la o idee până la un tratament personalizat cu un medicament inovativ este foarte lungă și de multe ori dificilă. Procesele utilizate pentru identificarea candidaților potriviți pentru substanțe active și de a dezvolta farmaceutice gata de pus pe piață sunt excepțional de complexe. Din acest motiv, echipa noastră de R&D are o structură interdisciplinară și formează o parte cheie a companiei noastre.

Echipa este împărțită în zone funcționale integrate, incluzând descoperiri preclinice și cercetare clinică, producție chimică și control, tehnologii de livrare medicamente, regulatory affairs, farmacovigilență, proprietate intelectuală, calitate și management al portofoliului de proiecte R&D. 

Noul nostru Centru de Cercetare și Dezvoltare este localizat în Parma, Italia. Într-o zonă de 22000 de metri pătrați, un total de 361 angajați lucrează la noi substanțe active și monitorizează studiile clinice și preclinice. Pe lângă locația din Parma, avem divizii de R&D în Paris (Franța), Chippenham (Marea Britanie), Cary (SUA), Lidingo (Suedia) și Hillerod (Danemarca).    

Chiesi investește 15-20% din totalul cifrei de afaceri al Grupului Chiesi în fiecare an în cercetare și dezvoltare. Acest lucru dă roade: 75% din cifra noastră de afaceri este generat de produse proprii.

Împreună cu afacerile principale în ariile terapeutice respiratorii și neonatologie, Chiesi se axează de asemenea pe boli rare, transplantologie, terapie genetică și biotehnologie.