Home page > Compania > Misiune
 

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

Misiune

Ne considerăm un grup international axat pe cercetare, capabil să dezvolte și să comercializeze soluții farmaceutice inovatoare pentru îmbunătățirea calității vieții umane.

Dorim să menținem o calitate ridicată a echipei antreprenoriale caracterizată prin încredere în sine și spirit colaborativ.

Țelul nostru este să îmbinăm angajamentul către rezultate cu integritate, operând într-un mod responsabil din punct de vedere social și al mediului înconjurător.

 

VALORILE NOASTRE

Întotdeauna am aderat unei serii de valori în căutarea obiectivelor companiei noastre, aplicându-le zilnic în munca prestată și în relațiile noastre cu angajații și cu partenerii:

Companie de încredere

Vrem să fim recunoscuți de către toate părțile interesate ca o companie ce adoptă și promovează un comportament etic transparent la toate nivelele, în linie cu normele și reglementările care sunt inspirate de principiile Responsabilității Sociale a Corporațiilor.

Focus pe oameni

Credem cu tărie că oamenii noștrii sunt cel mai de preț activ al nostru. În consecință, ne vom strădui să promovam în mod constant și să satisfacem nevoile de dezvoltare, fiind atenți în mod special la calitatea mediului nostru de lucru și bunăstarea colectivă.

Spirit de echipă

Pentru a ne atinge obiectivele, profesioniștii individuali nu sunt suficienți pe cont propriu. Succesul nostru va veni din contribuția oamenilor noștrii lucrând împreună ca o echipă, unde toți sunt conștienți că succesul echipei este mai important decât succesul individual.

Fiecare dintre noi este Chiesi

Cu toții sunt o parte integrală a companiei noastre, creatori ai viitorului său și susținători ai valorilor noastre distincte. Cu toții suntem responsabili de reputația companiei în orice context și către fiecare parte interesată.

Generând valoare

Forța noastră motrice este generarea de valoare azi și în viitor prin antreprenoriat și inovație. Antreprenoriatul înseamnă existența competențelor de a își asuma responsabilitatea și a calcula riscul pentru a provoca prezentul și a profita de oportunitățile care sunt în linie cu principiile noastre. Inovația înseamnă capacitatea de schimbare continuă printr-un proces consistent de apreciere a valorii intuiției și generării de idei venind din interiorul comunității noastre profesionale.

Focus pe clienți

Ne propunem să evaluăm și să percepem în mod continuu nevoile clienților noștri; garantându-le satisfacție totală prin a fi receptivi, prin excelența produselor/serviciilor noastre și prin pasiunea pentru relații demonstrată în munca noastră zilnică.