Cunoştinţele noastre

Compania noastră promovează medicamente eliberate pe bază de prescripţie medicală, susţinute de o serioasă activitate ştiinţifică.

ÎNCREDERE

Partenerul dvs. de afaceri

Printr-un marketing medical la cel mai înalt nivel profesional asigurăm un parteneriat stabil şi de încredere, cu lumea medicală.

COMPETENŢĂ

Permanenţa

Orientată spre viitor, compania Chiesi furnizează clienţilor săi produse de cea mai înaltă calitate. Dorim să contribuim, mulţi ani de acum înainte, cu cele mai noi cunoştinţe din domeniu şi la standarde ridicate.

 

 

CALITATE

Produsele Chiesi

Amplul portofoliu al Chiesi include medicamente şi dispozitive medicale destinate pacienţilor trataţi în ambulatoriu sau în spital. Chiesi oferă medicamente originale şi generice, indicate, în principal, pentru tratamentul afecţiunilor respiratorii, osteoartritei, ca şi anestezice şi medicamente pentru terapie intensivă.

PORTOFOLIU

Chiesi Romania a lansat Rinoclenil®

Chiesi Romania a lansat beclometazona dipropionat (Rinoclenil®) spray nazal, pentru tratamentul rinitei alergice sezoniere sau perene, şi al rinitei vasomotorii.

Curosurf®

Este un surfactant natural utilizat pentru a substitui lipsa surfactantului endogen şi este administrat prin instilaţie endotraheopulmonară. Acesta aderă la alveole şi reduce tensiunea superficială, prevenind atelectazia (tulburare de ventilaţie a plămănului). Deficienţa de surfactant în plămâni provoacă probleme respiratorii grave la nou născuţii prematuri şi anume, sindromul de detresă respiratorie (SDR).

Produse